Зустрічали Святого Миколая

День Святого Миколая. Трихати 2017

19 грудня у селі Трихати відбулось святкове дійство. В цей день, на подвір’ї школи біля прикрашеної ялинки зібрались діти, вчителі, батьки та жителі села, щоб поринути у атмосферу чарівності, музики, традицій українського народу та зустріти Святого Миколая.

Тетяна Берсан, ведуча всіх свят, які проходять у селі, привітала присутніх зі святом, розповіла про Святого Миколая, чому він кожного року мандрує світом і роздає подарунки дітям. Потім з’явились два ангели (Анастасія Васильчук і Єлизавета Швець), які розповіли про дітей чемних, яких в нашій школі більше ніж нечемних, і всім їм Святий Миколай принесе подарунки.

Не минулося на святі і без чортів (Кирило Вєрємєєнко і Артем Чечуй), які підмовляли дітей на погані вчинки, але школярики Івасик та Тарасик (Кирило Лихоша і Денис Цибко) швидко прогнали їх. Протягом цього дійства учні школи виконували пісні «Я нечемний був у школі», «Вже надходить святий Миколай», а колектив «Пісенні барви» Трихатського БК – «Молитву до Святого Миколая» та «Ой хто, хто Миколая любить».

А потім у супроводі ангелів з’явився Святий Миколай (Микола Цибко – учасник колективу «Пісенні барви»), який привітав всіх зі святом, подякував всім діткам за те, що були розумні, чемні, гарно навчались та батькам допомагали.

Учасники святкового дійства прийняли участь у естафетах, конкурсах, де показали, що дійсно були чемними і допомагали вдома. Бажаючі розповідали вірші про Святого Миколая і за це вони отримали солодощі та фрукти.

День Святого Миколая. Трихати 2017

Після цього учні молодших класів всі разом виконали танець «Танці-зігріванці», а всі присутні допомагали їм оплесками.

День Святого Миколая. Трихати 2017

На прощання Святий Миколай побажав всім добра, злагоди, миру та нової зустрічі у наступному році, учні виконали пісню «Ходить по землі Святий Миколай». За те, що всі були чемними, працьовитими, гарно співали пісні Миколай нагородив всіх дарунками.

Хочеться подякувати всім учасникам святкового дійства: учням, вчителям, колективу «Пісенні барви», батькам, які посприяли у придбанні подарунків дітям, та народному депутату України Борису Козирю за подарунки для наймолодших школярів.

День Святого Миколая. Трихати 2017  День Святого Миколая. Трихати 2017

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *