Зустріч шкільних друзів

Традиційно кожен рік Трихатська школа відкриває свої двері для своїх старих знайомих – випускників минулих років.

Ведучі святкового дійства Тетяна Берсан та Денис Артеменко привітали всіх і подякували за те, що прийшли на свято зустрітися зі своїми друзями та вчителями. Адже у кожного живе пам’ять про шкільне безтурботне життя.

Пролунав шкільний дзвінок, який лунав для всіх присутніх протягом, всього шкільного життя.

Привітали випускників 1958 року випуску, яких в той далекий рік вийшло зі школи 25 учнів. Поріділи їх ряди, але вірність школі, шкільній дружбі привела їх на цю зустріч.

Привітали випускників 1968, 1978 років випуску, а також тих, хто закінчив школу 30, 20, 10 років тому.

Привітали всіх вчителів, згадали тих, хто не прийшов сюди, ушанували пам’ять про вчителів, випускників, які пішли у небуття і тих воїнів, які загинули у боротьбі за вільну Україну.

А потім розпочалось святкове дійство «Забута мелодія дитинства»

Виступ директора школи Кравченко С.Т. , звернення «старої школи» до своїх дітей, розповідь вчителя історії Оксани Нійзамової про історію школи. Звучать пісні у виконанні колективу Трихатського БК «Пісенні барви», дитячого ансамблю «Веселка». Тетяна Бєлих разом з першокласниками виконали пісню «Дитинство не втрачай». Старшокласники Віталій Бандурко та Діана Волчелюк виконали «Шкільний вальс».

А потім ведучі свята відкрили «Книгу знань», на сторінках якої учні школи інсценували пісню про школу демонстрували сценки про шкільне життя, на сторінці «Знак якості» нагороджували відмінників та випускників всіх років випуску у різних номінаціях.

Поміж кожною сторінкою звучали «Подробиці» про кожного присутнього на святі випускника, а на великому екрані Олександр Задвірний демонстрував найрізноманітніші епізоди про школу вчителів, випускників, рідне село.

На сторінці «Правда про зірок» – розповіді про вчителів, адже кожен через роки зберіг і проніс у пам’яті щиру мудру вчительську науку, а почувши голос вчителя, кожен відчув себе учнем.

Випускників і всіх присутніх привітали директор школи 1985-2003 років Антонова Т.О. , класний керівник випускників 1978 року Юрченко О.О. та вчитель Юрченко Ю.О., перша вчителька Ковальчук С.М., класний керівник випускників 1988 року Доценко С.М. та класний керівник Нійзамова О.О. випускників 2008 року.

З найкращими побажаннями звернулась до всіх начальник відділу ОКМТС Ольшанської ОТГ Єніна І.М.

Свято продовжували пісенні колективи, випускники виконували жартівливі завдання.

На сторінці «Запрошуємо до слова» випускники вшанували вчителів, висловили їм свою любов і повагу вручили квіти.

На сторінці «Давай одружимось» запросили випускників, які створили шкільні пари до танцю «Перша любов».

Потім всі разом виконували пісні, які співали в роки своєї молодості.

Після цього вивезли величезний торт, виготовлений за незвичайним рецептом – з терпінням, витримки, завзятості, наполегливості, трудових досягнень, оптимізму, умінням долати будь – які перепони та міцно триматися за штурвал життя випускників всіх років – під назвою «Зустріч».

На завершення свята всі учасники концертної програми виконали пісню «Буде мир», а ведучі побажали всім миру, тепла, добра, здоров’я, щастя, успіхів, веселих зустрічей з однокласниками та процвітання рідній школі.

Майже три години промайнули непомітно. Всі отримали незабутні враження, жартували, слухали пісні, переглядали старі фотокартки, пригощались чаєм, солодощами і згадували, згадували…

Випускники 1958 року

Випускники 1968 року

Випускники 1978 року

Випускники 1988 року

Випускники 1998 року

Випускники 2008 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *