Земний уклін тобі, солдате України

Розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою, рідною, тому її захист є найперший обов’язок народів. Для українців такою землею є Україна, а її захисникам – шана і повага.

14 жовтня – Покров – це кінець осені і початок зими. В давнину цей день був дуже великим святом для козаків, тому цей день ще називали Козацький Покров, а з 2014 року указом Президента України цей день відзначається як День захисника України.

День захисника України. Трихати

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна . Тому в цей день ми привітали наших героїв воїнів словами вдячності за відвагу, мужність та героїзм.

Тому і запросили учасників АТО, мобілізованих земляків, які зі зброєю в руках в будь-яку хвилину готові стати на захист Вітчизни, юнаків, які останні роки проходили строкову службу, військових контрактної служби та членів їх родин на святкове дійство, присвячене Дню захисника України.

Всіх присутніх привітав зі святом сільський голова Олександр Валерійович Макаров, зі словами подяки виступили хлопчики – першокласники, хлопці – старшокласники виконали пісню «Україні служити солдатом», а дівчатка виконали танець «Сонце нам сяє» і подарували квіти воїнам – землякам, їх дружинам, мамам та бабусям.

День захисника України. Трихати

І звичайно, на святі плакала і сміялась українська пісня у виконанні жіночого вокального колективу «Пісенні барви», звучали вірші, які читали Марина Кравченко та Наталія Гаман. Ніхто в залі не залишився байдужим до святкового дійства.

А на закінчення свята ведучі Римма Попок і Олена Васильчук ще раз привітали наших хлопців, чоловіків, батьків, мужніх воїнів, які захищають Україну, і всіх, хто підтримував і підтримує наших воїнів, хто чекав і чекає, і побажали всім не бути байдужими та черствими, бути патріотами своєї країни, нехай людяність і милосердя, любов і добро стануть основою нашого життя.

Валентина Ярова,
директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *