Забута мелодія дитинства

Стало доброю традицією на початку березня в Трихатській школі проводити зустріч випускників ювілейних років.

Цього року Трихатська загальноосвітня школа прийняла у свої обійми тих, хто закінчив школу у далекому 1957 році. Поріділи їх ряди, але вірність школі, шкільній дружбі привела їх на зустріч. У 1967 році школу закінчили 22 учні – на цю зустріч прийшло одинадцять випускників. З тих, хто закінчив школу у 1977 році, прибули десять випускників з дев’ятнадцяти. Ті, хто закінчив школу 30 років тому, прийшли на зустріч зі своєю вожатою, потім вчителем і директором школи 1985-2003 років Антоновою Тетяною Олександрівною. До випускників 1997 року приєдналася їх перша вчителька Ємець Любов Петрівна. Наймолодших, тих, хто закінчив школу десять років тому, зустріли перші вчителі – Прозапас Любов Іванівна, Нійзамова Інна Анатоліївна та їх класний керівник Ємець Любов Петрівна.

Ведучі зустрічі – випускники школи – Римма Попок та Сергій Ємець – привітали всіх присутніх і запросили вшанувати хвилиною мовчання пам’ять про вчителів, випускників, які пішли у небуття і тих воїнів, які загинули у наш час.

Потім всіх привітала директор школи С. Т. Кравченко, вчитель історії О. О. Нійзамова розповіла історію школи, а О. П. Задвірний демонстрував на екрані фотодокументи з історії школи, списки і фотоархіви випусків ювілейних років, присутніх на святі.

Дуже зворушливо та проникло виконали шкільний вальс учні школи (І. Багнюк та О. Серьогіна, В. Бандурко та Д. Волчелюк, Ю. Лапинський та О. Гаман), а коли до вальсу неочікувано приєднались пари випускників (В. Макаров та З. Грищенко, А. Поліщук та К. Чечуй, О. Руденко та М. Безклуба, О. Мащенко та О. Гедулян), всі стоячи їм аплодували.

Свято проходило за сторінками «Книги знань». Кожна із сторінок передбачала висвітлення певного періоду життя випускників. Наприклад, на сторінці «Дитинства останній дзвінок» школярі розіграли гумористичні театралізовані мініатюри, «Знак якості» – вітали відмінників навчання Валерія Літвіна та Олега Бесклубого і вручали їм пам’ятні стрічки, випускникам ювілейних років вручили дипломи у різних номінаціях і подарували книгу «Трихати – село над Бугом». На сторінці «Правда про зірок» демонстрували фото педагогічних колективів починаючи з 1944 року, запрошували до слова присутніх вчителів. Сторінка «Запрошуємо до слова» надала можливість випускникам кожного року подякувати вчителям, організаторам свята та подарувати квіти. На сторінці «Давай одружимось» шкільні пари (К. Чечуй та А Поліщук, М. Наумова та М. Кондратьєв, В. Малий та Л. Псаревська, Р. Бандурко та О. Волошина, В. Літвін та А. Нійзамова) отримали весільні букети та затанцювали весільний вальс.

Між сторінками «Книги знань» ведучі розповідали про життєві досягнення кожного випускника присутнього на святі. Урізноманітнили свято художні номери учнів школи, вчителів та учасників колективу художньої самодіяльності Трихатського будинку культури «Пісенні барви».
Присутній на святі голова Ольшанської об’єднаної територіальної громади С. В. Новак висловив слова вдячності організаторам свята, випускникам та учням школи. Напередодні Міжнародного жіночого дня побажав міцного здоров’я, щастя та мирного неба всім присутнім жінкам.
Остання сторінка Книги Знань – «Шеф-кухар» на якій внесли величезний торт «Зустріч», а ведучі поділилися гумористичним рецептом його приготування.

На завершення всі учасники концерту виконали пісню «Щастя, добра і любові», ведучі побажали всім присутнім здоров’я, щастя, успіхів, веселих зустрічей з колишніми однокласниками.

Випускники 1957 року

Випускники 1967 року

Випускники 1977 року

Випускники 1987 року

Випускники 1997 року

Випускники 2007 року

Валентина Ярова, директор Трихатського БК
Олександр Задвірний, ЗДВР Трихатської ЗОШ І-ІІІ ступенів

  • 15 Березня, 2017 o 17:54

    Дякую усім організаторам за проведену зустріч!

    Відповісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *