З Днем Народження, моє рідне село!

Дорогі трихатчани! Сьогодні остання субота липня – це день, коли ми з вами святкуємо День нашого села. У цьому році ми мали відзначити 230 річницю з дня його заснування! Сумно і боляче навіть думати про ті причини, які завадили нашим планам, нашим мріям, нашим святам та нашому повсякденному життю. Але не зважаючи на це, я хочу привітати всіх зі святом!

Я бажаю всім нам величезної витримки і непохитної віри в нашу Перемогу! Бажаю щастя і благополуччя кожній родині, родинного затишку і тепла, не втрачати людяності, любові один до одного. Тільки згуртованість і взаємопідтримка наближатиме нас до перемоги.

Ще хочу подякувати нашим воїнам, які зараз захищають нашу країну. Ми всіх вас дуже любимо, чекаємо вашого повернення додому і віримо що це станеться якнайшвидше! Хлопці, ми пишаємося вами, ви в нас найкращі! Також світла і вічна пам’ять нашим героям, які віддали свої життя , захищаючи нашу Батьківщину! Ви назавжди залишитеся в нашій пам’яті.

А ще, всі, хто вимушено тимчасово виїхав із села. Де б ви зараз не були, ми чекаємо вас додому, в наші рідні Трихати, в наше прекрасне село над Бугом! Всім нам найшвидшої перемоги над ворогом і повернення до щасливого і мирного життя!

З Днем Народження, моє рідне село!

Бесклуба Тетяна Іванівна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *