Ярмарок у селі

Народ наш – невтомний трудівник. Працею своєю землю прикрашає, урожай багатий збирає, а зібравши урожай поспішає на ярмарку. Тому до Дня працівника сільського господарства зібралися трихатчани на свято. Відкривав святкове дійство жіночий колектив «Пісенні барви» піснями про село, про гостинність і щедрість наших людей.

Ярмарок у Трихатах
Ярмарок у Трихатах

Потім учнівська агітбригада «Чисті джерела», якій в цьому році виповнилось вже 10 років, виступала із закликом берегти природу, захищати її. Адже все, що зібрали і придбали на ярмарку, створено руками людей і все це дала нам природа. Природа – це і здоров’я, і матеріал для господарської діяльності. І якщо ми будемо берегти її, вона обов’язково нам віддячить. І школярі своїми піснями, танцями, закликами і висловлюваннями показали, що доля планети – в наших руках. До речі, агітбригада Трихатської школи у цьому році посіла 2 місце серед шкіл району у конкурсі екологічних агітбригад (керівник Кондратьєва Л.М., вчитель біології).

Ярмарок у Трихатах

Свято продовжив колектив худ.самодіяльності. звучали різноманітні пісня про кохання, про відносини кума і куми, про найважливіші події сімейного життя, жартівливі пісні. Далі свято продовжувалось на ярмарці, де продавали, торгувались, купували. Всі бажаючі проводили дегустацію вареників, випічок та іншої смакоти, приготовлених учасниками художньої самодіяльності. Для тих, хто придбав лотерейні квитки проводилась безпрограмна  лотерея. Вигравали овочі, фрукти, консервацію, предмета першої необхідності.

Всі залишились задоволені і були в захопленні від святкового дійства.

А ведуча свята Васильчук Олена побажала всім, щоб у всіх родинах завжди був достаток і усі були здорові і щасливі.

Ярмарок у Трихатах

Дякуємо всім, хто прийняв участь у нашому святковому дійстві і гадаємо, що всі жителі нашого села приєднаються до участі в таких святах, тому що тільки зібравшись разом, об’єднавшись у велику єдину громаду, ми подолаємо всі незгоди і негаразди.

Валентина Ярова,
директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *