Хай щасливим буде дитинство

1 червня – Міжнародний день захисту дітей – свято радості та надії. Саме в дітях – продовження роду людського і здійснення мрій та сподівань на краще.

У цей день проводяться різноманітні розважальні, ігрові та культурні заходи, присвячені дітям.
Трихатчани теж зібралися біля будинку культури на конкурсно – розважальну програму. Прийшли вихованці ДНЗ разом з вихователями, учні школи, батьки, бабусі і дідусі, молоді мами з маленькими дітьми.

День дітей у Трихатах 2018

Святкове дійство розпочали ведучі Чоботар Даніїл та Думан Яна. Зі святом усіх привітала начальник відділу освіту, культури, молоді, спорту та туризму Ольшанської селищної ради Єніна І.М.

А потім виконувались танці, звучали пісні,проводились спортивні конкурси, які підготував учитель фізкультури Лапинський В.І., загадки загадувала педагог-організатор Літвін А.С,, директор БК проводила музичні конкурси, ігри, інсценізація казки. За участь у всіх цих розвагах учасники отримували солодощі.

День дітей у Трихатах 2018

Затим було проведено фестиваль дитячої пісні, участь в якому взяли вихованці ДЗН та учні 1-8 класів. Звучали пісні про дитинство, матусю, школу мир та дружбу. Кожен учасник фестивалю отримав морозиво і всі присутні дітки теж змогли скуштувати його.

Майже три години промайнули швидко та непомітно ,але і після цього ще довго звучали пісні біля БК, де дівчатка та хлопчики співали караоке.

День дітей у Трихатах 2018

День дітей у Трихатах 2018

Хочеться подякувати Артеменку Денису за музичне оформлення свята, всім, хто допомагав в організації та проведенні святкового дійства і, звичайно, Ольшанській селищній раді за виділення коштів на придбання морозива та солодощів для дітей. Адже сьогодні це не лише свято для самих дітей, а й нагадування дорослим про необхідність захищати їх права, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Валентина Ярова, директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *