Хай буде дитинство щасливим

Всі ми разом із дитинства. Діти завжди, чомусь прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, згадуємо безтурботні дитячі роки. Але всьому всій час. 1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей більше ніж у 30 країнах світу, який було проголошено у 1949 році.

Тому і для дітей нашого села було організовано різні свята та розваги.

День дітей у Трихатах

Для вихованців дитячого садочка провели розвагу «Мандруємо країною дитинства». До діток завітали клоуни Бім (вихователь Валентина Зволінська) та Бом (двірник Світлана Дзюба), які разом з ними подорожували джунглями, намалювали колективний плакат «Літо, сонце і я – найкращі друзі».

Потім всі переглянули виставу, яку гостино представив діткам Миколаївський ляльковий театр. Олександр Макаров – виконуючий обов’язки старости села – вручив всім вихованцям дитячого садочка солодощі.

Для учнів школи – відмінники навчання, переможці конкурсів та олімпіад, діти учасників АТО відвідали Миколаївський зоопарк. Поїздку для них організувала Ольшанська об’єднана територіальна громада. Діти та батьки вдячні їй за це.

А для всіх школярів було проведено святкове дійство. Ведучі Вєрємєєнко Кирило та Швець Єлизавета оголосили про початок свята дитинства. З вітальними словами до всіх діток, їх батьків та бабусь звернулась директор школи Світлана Кравченко та депутат районної ради Валентина Ярова.

Потім учні виконали танець – флешмоб, пісню про Україну заспівала Валентина Алієва, учні 2 класу виконали пісню «Як діждемось літа», Дар’я Дроздова  прочитала вірш про маму – найдорожчу людину у світі, учні 1-3 класів виконали танець «Ой є в лісі калина».

День дітей у Трихатах

А яке ж свято без спорту, адже спортивний дух це головне в житті, спортивні конкурси провів учитель фізкультури Денис Дар’я. За кожний конкурс отримували солодощі.

Педагог-організатор Літвін Анастасія загадувала загадки. За кожну відгадану загадку учасники отримували солодкий приз.

А потім розпочалися різноманітні конкурси та ігри «Хто перший», «Найвправніший», «Силач», «Хто найбагатший», «Хто швидше», гра «Навпаки», конкурс ласунів всі учасники отримували солодощі. На завершення свята учні вивчили і виконали жартівливу пісню «Черепаха». Олександр Макаров пригостив всіх учасників святкового дійства морозивом.

Дякуємо приватним підприємцям Світлані Тітовій, Валерію Бандурку, Тетяні Макаровій за надану спонсорську допомогу.

День дітей у Трихатах

Діти – це наше майбутнє і від того, як будуть жити, вчитись і розвиватись вони сьогодні залежить і наше майбутнє. Тому ми всі батьки, дорослі, держава повинні піклуватись про підростаюче покоління.

Валентина Ярова,
директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *