Вогник – зустріч випускників 2016

Забута мелодія дитинства. Для кожного вона звучить по різному. Для одних вона весела і безтурботна, для інших – трепетна і ніжна. Але для всіх – рідна і неповторна і неодмінно пов’язана зі школою.

Тому і збираються випускники ювілейних років щороку у стінах Трихатської школи, щоб зустрітися, згадати своє дитинство, юність, своїх вчителів.
І в цьому році 5 березня прийшов той довгоочікуваний радісний день – день зустрічі шкільних друзів.

Школа прийняла у свої обійми випускників 1956 року, яких на той час було 44. Привітала випускників, які закінчили школу 50, 40, 30, 10 тому.

Розпочали зустріч запалюванням свічок та хвилиною мовчання, вшанували пам’ять вчителів, випускників, які пішли у небуття і тих воїнів, що загинули у боротьбі за незалежність нашої держави у наш час. На величезному екрані продемонстрували світлини наших випускників – воїнів, учасників АТО, які з честю і гідністю захищають наш спокій: Джерджа Станіслава, Багнюка Володимира, Корнійчука Юрія, Буяна Володимира, Дзюби Павла, Швеця Олександра, Гамана Миколи, Маслія Олега.

IMG_5959

До присутніх звернулись директор школи Кравченко Світлана Тадеушівна, сільський голова Макаров Олександр Валерійович. Вчитель історії Нійзамова Оксана Олексіївна пригадала всім, якою була наша школа в минулому, а Задвірний Олександр Петрович демонстрував на екрані світлини з історії школи.

Ведучі Кондратьєва Альона та Попок Римма у «Подробицях» розповідали про кожного присутнього на зустрічі випускника, учні школи показали візитку школи, виконали шкільний вальс, пісні, сценки про відносини батьків та дітей.

Зустріч випускників 2016

Починаючи з 1952 року зі стін нашої школи вийшло 54 відмінника. Тому директор школи вручила стрічки «Відмінник навчання» випускникам – відмінникам та нагородила дипломами «Найвіддаленіший випускник», «Найбагатодітніша родина», «Найактивніший випускник», «Найзакоханіший в Трихати», «Найтитулованіший випускник».

Народна мудрість говорить: «Якщо ви мислите на рік вперед – сійте зерна, якщо на десять років уперед – саджайте дерева, якщо ви мислите на сто років вперед – виховуйте людину». І саме третій шлях у своєму житті обрали ті, хто навчає і виховує – вчителі. Тому на екрані перед випускниками промайнули такі рідні обличчя вчителів – демонстрували світлини вчителів, починаючи з колективу 1944 року. Потім до слова запросили директора школи 1985 – 2003 років Антонову Тетяну Олександрівну, класного керівника випуску 1986 року Кравченко Світлану Тадеушівну, першу вчительку випускників 2006 року Кондратьєву Ларису Миколаївну та їх класного керівника Молчанову Світлану Вікторівну. А випускники у своїх виступах висловили вчителям свою любов і повагу, поділились спогадами, дякували організаторам цього святкового дійства.

IMG_5962

Не залишили без уваги і випускників, які утворили шкільні пари. Вони вручили один одному букетики наречених і під пісню «Перша любов» виконали танець. А потім випускники виконували завдання, співали пісні своєї юності, розрізали величезний торт під назвою «Зустріч» . Майже 3 години продовжувалось свято, але вони промайнули дуже швидко. Протягом усього дійства всі присутні із задоволенням і захопленням слухали пісні про мир, родину, село, школу, кохання у виконанні колективу Трихатського будинку культури «Пісенні барви».

IMG_5969

IMG_5975

На завершення ведучі побажали всім доброго здоров’я, миру, щастя, успіхів та нових зустрічей.

Випускники 1956 року

Випуск 1956 року

IMG_5945

Випускники 1966 року

Випуск 1966 року

IMG_5941

Випускники 1976 року

Випуск 1976 року

IMG_5947

Випускники 1986 року

Випуск 1986 року

IMG_5948

Випускники 2006 року

Випуск 2006 року

IMG_5943

 

Валентина Ярова,
директор Трихатського будинку культури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *