Вітали ветеранів

До Дня Збройних Сил України колектив Трихатського БК «Пісенні барви» відвідав Миколаївський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни. У залі зібрались ветерани війни, воїни-афганці, учасники АТО, які знаходяться на реабілітації в цьому закладі. Приїхали ми з величезним букетом квітів і смачним короваєм, який вручили начальникові госпіталю Поточняку Володимиру Степановичу. А потім розпочалась концертна програма.

Трихати вітали ветеранів

Ведучий Денис Артеменко привітав всіх зі святом з побажаннями міцного здоров’я, щастя, миру, тепла, а учасники колективу протягом години виконували пісні: про Україну, її захисників та тих, хто пішов у небуття, захищаючи рідну землю. Ці пісні зворушили присутніх і викликали сльози на очах.

А потім веселими та жартівливими піснями підняли настрій всім, хто був присутній у залі. Сміялись до сліз, коли слухали пісні «Покохала діда», «Била жінка мужика», «Гапка», «Дієта» та інші. Гумором розважала всіх Наталія Гаман.

Після закінчення концертної програми піднімались ветерани і щиро дякували за ці години щастя, які додали їм сили, наснаги та бажання жити, а коровай, виготовлений щедрими руками учасниці колективу Наталії Охріменко розрізали і кожен із задоволенням зміг покуштувати справжнього домашнього хліба. І учасники колективу, і глядачі отримали стільки енергії, позитиву, задоволення, що залишаться в них надовго, і додадуть сили, здоров’я, наснаги, добра та тепла.

Трихати вітали ветеранів
Трихати вітали ветеранів

Хочеться подякувати всім учасникам концерту, а також відділу ОКМСТ Ольшанської селищної ради за виділення транспорту для поїздки.

Валентина Ярова, директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *