У Трихатах, зустрічали Новий рік

Новий рік – найвеселіше, найцікавіше і радісне свято. Його люблять і дорослі, і діти.

У дошкільному навчальному закладі «Ромашка» для малюків Дід Мороз і Снігурочка, яких запросили батьки, провели новорічний калейдоскоп. Проводились конкурси, ігри, водили хороводи навколо ялинки, читали віршики і отримували подарунки. Для учнів молодших класів проведено новорічний ранок «Казковий ліс», де першокласники виконали танець лісових звірят, учні 2 класу показали виставу «Коза-дереза», учні 3 класу інсценували казку «Вовк та семеро козенят», пісню «Зимонька-зима» виконали учні 4 класу. Потім проводились ігри, конкурси, хороводи.

Новий рік 2018 у Трихатах

Для старшокласників було проведено мюзикл «Вечори на хуторі біля Диканьки». глядачі аплодували учасникам, які вдало втілились в образи героїв мюзикла. Дід Мороз (Багнюк Ігор) та Снігурочка (Димченко Вероніка) привітали всіх зі святом, провели ігри та конкурси.

А в Будинку культури зібралась молодь та дорослі на конкурсно-розважальну програму «Новорічний калейдоскоп». Всі приймали участь у конкурсах, розвагах, інсценізації казок для дорослих, подорожували по новорічній планеті. Ведуча (Тетяна Берсан), Дід Мороз (Артеменко Денис) та Снігуронька (Вікторія Цибко) привітали всіх з новорічними святами з побажаннями миру, добра, тепла, злагоди.

Новий рік 2018 у Трихатах

Новий рік 2018 у Трихатах

Дякуємо всім, хто допомагав в організації та проведенні заходів, а селищну раду Ольшанської об’єднаної територіальної громади за подарунки для дітей.

Валентина Ярова,
директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *