Це не повинно повторитись

Дивна річ – людська пам’ять: інколи забуваєш про те, що було вчора, а інколи хочеш викреслити із пам’яті назавжди, а воно постійно приходить у наші сни? А чи треба забувати? Гадаємо, що треба згадувати про війну доти, поки людство не скаже «Ми не тільки не хочемо війни, ми зробимо все, щоб її не було».

Тому і зібралися жителі нашого села на мітинг присвячений трагічним подіям 11-14 серпня 1941 року на переправі Трихати-Піски.

У мітингу прийняли участь представники  районної адміністрації, депутати районної ради, голова ветеранської організації, апарат сільської ради, настоятель храму Георгія Побідоносцяо.Іоанн. Ведучі Гаман О. і Попок Р. розповіли присутнім про ці події, вшанували світлу пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

Жіноча вокальна група «Пісенні барви» виконала пісні «Степом», «Журавка», «Яворина». Пісню «Мальви» виконала АльонаКондратьєва.

Ми живемо в нелегкий для України час. Тому на мітингу ми згадали і наших земляків, які з гідністю і честю виконують свій громадянський обов’язок – захищають країну, бережуть спокій братів, сестер, дітей, спокій рідних матерів, жінок. Це Буян Володимир, ДжерджСтаністлав, Дмітрієв Ілля, які були безпосередньо в зоні АТО і днями повернулися додому. Це : Бандурко Анатолій, Дзюба Павло Григорович, Дзюба Павло Миколайович, Драгоморецький Микола, Калін Олександр,  Кондратьєв Ігор, Кондратьєв Володимир, Діденко Микола,  Кондратьєв Анатолій, Швець Олександр, Карманов Валерій.

Низький уклін вам, здоров’я, миру і шани людей.

Після покладання квітів до пам’ятного знака ведучі побажали всім миру, злагоди, добробуту, любові і взаєморозуміння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *