Трихатські вареники

Трихатські вареники

Вже стало традицією до Дня працівників сільського господарства проводити у нашому селі ярмарок. В цьому році веселий, яскравий ярмарок який пройшов під назвою «Трихатські вареники» радо зустрів всіх бажаючих і поринув їх у атмосферу справжнього святкового дійства.

Розпочалось свято привітаннями ведучої Тетяни Берсан і дзвінкими піснями колективу «Пісенні барви», який демонстрував свою творчість і любов до українського фольклору. Сміялись до сліз і зустрічали гучними оплесками Палажку і Параску (Світлану Ковальчук і Ірину Цибко), сценку «Чоботи» у виконанні Любові Колосовської, Наталії Охріменко, Миколи Цибко, Ірини Цибко. Всіх веселили дві куми: Татьяна Ігіна та Олена Садовська. Учні школи (колектив «Веселка») співали і танцювали коломийки і протягом усього дійства рекламували різноманітну сільгосппродукцію.

Трихатські вареники

Нікого залишив байдужими виступ маленьких гумористів: Дар’ї Дроздової, Вєрємєєнко Анастасії та Уляни Дзюби. А коли на сцену вийшов Стецько (Кирил Вєрємєєнко) і запросив бажаючих позмагатися з ним у поїданні вареників – рівних йому не знайшлося.

А після дійства на сцені, розгорнулась торгівля у залі. Жваво продавались овочі, фрукти, вирощені трихатчанами на своїх присадибних ділянках, продавали різноманітну випічку, солодощі, запашний домашній хліб, приготовлені справжніми господинями, а біля квітникарки Юлії Чорної вишикувались, величезна черга за її різноманітними квітами – різними видами хризантем.

Тут же всіх пригощали варениками з різноманітною начинкою. Бажаючих скуштувати було багато і всі залишилися задоволені.

Трихатські вареники

Ми вдячні всім, хто приєднався до проведення цього святкового дійства і пишаємося нашими дбайливими, щедрими та працьовитими людьми.
Головне для нас – бути разом, об’єднуватися, адже ми українці – неповторний народ – єдині і в будні і в свята.

Валентина Ярова, директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *