Trykhaty Ultra Fest 2020

У суботу, 22 серпня, в селі Трихати, що на Миколаївщині, стартував щорічний фестиваль повітряних зміїв-гігантів «Trykhaty Ultra Fest». NikLIfe побував на довгоочікуваному заході і розповість, що ж відбувалося в рамках кайт-фесту, який з недавніх пір є туристичним магнітом Миколаївщини.

На великій сцені публіку активно розважали виступами кращих творчих колективів України. Окрім різних талантів, на показовому шоу можна було побачити і номера в жанрі повітряної гімнастики, які виразно викликали захват у багатьох глядачів.

Кожен міг обрати собі розвагу «до душі», адже крім основного концерту, проводилися також різні майстер-класи, показові виступи спортсменів та фіззарядки з інструкторами. А любителі «спокійного проведення часу» могли поплавати на човні, насолоджуючись барвистими видами природи села Трихати, або ж поспостерігати за запусками величезних кайтов лежачи на ковдрі.

На жаль, пандемія коронавіруса внесла свої корективи і кайтери з інших країн, які щорічно приїжджали на фестиваль в Трихати, не змогли взяти участь в цьому році. При цьому, з самого ранку, в небі все ж красувалися кайти-гіганти команд, які приїхали з Туреччини і різних регіонів України, на тлі яких гості робили пам’ятні знімки.

Відзначимо, що передбачивши ситуацію з Covid-19, організатори грамотно продумали територіальне розміщення кожного «підфестивалю» виділивши величезну зону для їх проведення, що дозволило присутнім вільно прогулюватися по локаціях, уникаючи близького контакту один з одним.

Заключним етапом вечірньої програми стало показовий виступ мотоспортсменов в рамках «ULTRA EXTREME FEST», виступ популярної молодіжної групи «Bad sister», солісткою якого є екс-учасниця шоу «Голос країни» Марина Кіладзе і світлодіодне шоу, PJ шоу під кращий сет від DJ від Koblevo Trevel.

вільний переклад статті https://niklife.com.ua/focus/69543

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *