Свято весни і праці

Першотравень – це свято весни, миру та праці, тому в цей день зібралися мешканці села на свято, щоб підтримати мир на нашій землі, щоб прославити весну, молоду, квітучу пору року, та славити працю на землі.

Адже праця людини – окраса і слава, праця людини – це її безсмертя.

Першими на сцену вийшли учні школи, які виконали танок під пісню «Ласкаво просимо», а виконав її колектив «Пісенні барви», а потім учасники композиції винесли величезний коровай, виготовлений вправними руками учасниці колективу Наталії Охріменко.

Ведучі Олена Васильчук та Сергій Ємець привітали всіх зі святом і запросили на сцену найменших учасників дійства – вихованців дитячого садочка – які у своїх виступах прославили весну, мир, дружбу, а потім повели великий хоровод разом з вихователем Зволінською Валентиною запрошуючи і глядачів, і всіх діток, які  прийшли на свято. З привітальними словами виступили виконуючий обов’язків старости села Олександр Макаров, директор школи Світлана Кравченко. А потім розпочалася концертна програма.

Перед глядачами виступали учні школи: співали пісні, читали вірші: Валентина Алієва, учениця 7 класу виконала пісню «Мій рідний край» , яку вона представила на районному конкурсі патріотичної пісні, Анастасія Вєрємєєнко, учениця 4 класі, читала вірш «Русалонька», з якими вона виступала на обласному конкурсі читців віршів Шевченка і посіла І місце у своїй віковій категорії.

А потім з піснями виступав колектив «Пісенні барви», якому до речі, саме у ці травневі дні виповнюється 5 років, тому залу прикрасив величезний плакат на якому зображений колектив на різних виступах, святах, конкурсах, з грамотами та дипломами.

Гадаємо, що такі свята об’єднують людей, закликають всіх до миру до праці, адже ми всі розуміємо , що тільки завдяки праці нашого народу в Україні житиме велике почуття самоповаги і право називатися цивілізованим суспільством, яке поважають у світі

Валентина Ярова, директор Трихатського БК. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *