Свято Першого дзвоника

З 1 вересня розпочала працювати «Нова українська школа». Школярі навчатимуться 12 років, відмінено табелі та домашні завдання…

3-го вересня відбулось свято Першого дзвоника у Трихатському закладі загальної середньої освіти, який прийняв у свої обійми дев’ять першокласників для яких підготовлено клас із сучасним обладнанням та меблями. А всі учні та вчителі закладу у цьому році навчатимуться під новим дахом, який перекрито за рахунок коштів Ольшанської об’єднаної територіальної громади і тепер у навчальному закладі буде тепло і затишно.

З нагоди початку нового 2018/2019 навчального року учнів, вчителів, батьків та гостей привітала директор закладу Світлана Кравченко. З побажаннями успіхів у навчанні, здоров’я та наснаги звернулася до присутніх головний спеціаліст відділу ОКМСТ Ольшанської селищної ради Олена Рубаник. Від депутата Миколаївської районної ради Валентини Ярової першокласники та 28 учасників художньої самодіяльності отримали солодощі та сувеніри. Параолімпійський чемпіон Максим Яровий, випускник нашої школи, передав вітання із початком нового навчального року та набір м’ячів для занять фізичною культурою. Від народного депутата Бориса Козиря першокласники отримали набори шкільних приладь.

Потім учасники танцювального колективу (керівник – Кирило Хмизенко) виконали сучасну танцювальну композицію, до учасників свята завітали казкові герої і, нарешті, одинадцятикласник Денис Артеменко та першокласниця Інна Тімофєєва дали перший дзвоник яким запросили всіх на Перший урок у 2018/2019 навчальному році.

Бажаємо всім учням успіхів у навчанні, батькам – терпіння, а ми, вчителі, зробимо все, щоб дати учням не лише знання, а й вміння та навички застосовувати їх у повсякденному житті.

Олександр Задвірний, ЗДВР Трихатського ЗЗСО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *