Свято для трихатчан

Стало традиційним проведення у нашому селі осіннього ярмарку до дня працівників сільського господарства.

трихати ярмарок

Свій товар представляли Чорна Ю., Веремєєнко О., Гаман Н., Ігіна Т., Слушнене Г., Ковальчук С., Дзюба Л., Ципко І. та інші жителі нашого села. Серед товарів, представлених на ярмарку були овочі та фрукти з городів господинь, пиріжки, риба, сало. Можна було купити тут і розсаду квітів, щоб посадити на своєму подвір’ї, і зелень петрушки та укропу, в’язані своїми руками шкарпетки та інші теплі речі. На кошти, зібрані на ярмарку, буде придбано теплий одяг для солдат, які перебувають в зоні АТО.

трихати ярмарок 2014

Розважав присутніх своїми піснями жіночий колектив «Пісенні барви» Виступ ансамблю потішив глядачів своїм оригінальним концертом. Особливо порадували і вразили всіх фольклорні мотиви, використані в піснях. Гадаємо, що своїм співом колектив полонив серця трихатчан. Своїми гуморесками повеселила присутніх Макарова Ю. Серед глядачів у залі була присутня старожил нашого села Подсака Ольга Пантелеївна, яка у цей день святкувала свій 88 рік народження, її привітали і присвятили пісню у виконанні вокального колективу.

Хочеться подякувати учасникам колективу і тим, хто допомагав в організації і проведенні свята: Берсан Т., Багнюку О., всім, хто представляв свій товар і всім небайдужим, хто вніс свій внесок на допомогу нашій армії. Всього в цей день було зібрано 600 грн. Акція по збору теплих речей для армії продовжується.

трихати ярмарок 2014

трихати ярмарок 2014

До речі, наш вокальний ансамбль нещодавно виступив з благодійним концертом у сусідньому селі Новогригорівка, де зібрано кошти у сумі 200 грн.

На всі ці кошти буде придбано теплий одяг нашим воїнам та передано через волонтерів у зону АТО.

Наш вокальний колектив молодий, але працюють в ньому справжні ентузіасти і не зважаючи на теперішній скрутний час, ми оберігаємо і пропагуємо щиру українську пісню. І доки існуватимуть такі колективи, як «Пісенні барви», житиме і пісня, і Україна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *