Спішіть творити добро

Людська осінь, як і природа, буває різною. У одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших – тихим бабиним літом. Але, перш ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса і зовсім іншими стануть очі, у кожної людини буває весна і літо життя.

Весна і літо… як швидко вони спливають. І ось тихою ходою підступає осіння пора. Рано чи пізно, але дівчина стає молодицею, дружиною, потім ненькою, далі свекрухою чи тещею і врешті-решт бабусею, а парубок перетворюється на чоловіка, батька, тестя, свекра і, нарешті, стає дідусем.

SAM_2464

Ось і зібралися 1 жовтня на День Ветерана у Трихатському будинку культури люди поважного віку – наймудріші, найдосвідченіші старійшини нашого села. Серед них – найстарша жителька села Кондратьєва Надія Михайлівна, яка вже відзначила 90 літній ювілей. Їй віддали свою шану і повагу хлібом-сіллю. Була присутня і Подсака Ольга Пантелеївна, якій у листопаді цього року виповниться 90 років.

SAM_2461

В цей святковий осінній день присутніх привітали сільський голова Макаров О.В. та голова ради ветеранів Ярова В.М. Свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях, прийшли віддати вихованці дитячого садочка, учні школи і колектив учасників художньої самодіяльності Трихатського будинку культури «Пісенні барви». Звучали старовинні українські пісні про дідусів і бабусь, про сім’ю і родину, а на завершення свята всім гостям поважного віку вручили невеличкі подаруночки. Жоден житель села, кому за 70 (а їх у нас налічується 67 чоловік) не залишився поза увагою.

SAM_2469

SAM_2472

SAM_2460

Хочеться подякувати спонсорам свята: Кормишкіну Ю.А. (ТОВ АТФ «Трихатске Агро»), Корнієнку Л.Г. (підприємство «Укрспецобладнання»), приватним підприємцям Бандурку В.П., Каліній Ю.П., за допомогу в організації свята Олександру Задвірному, Денису Артеменку.

Шануймо наших людей похилого віку. Адже поки вони живі, то ніяке зло не страшне для дітей і онуків, бо вони моляться Богові за них. Чим довше житимуть наші бабусі і дідусі, тим більше мудрості і душевної теплоти вкладуть вони в наші серця.

Ярова В.М., директор БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *