Шкільного дзвоника наспіви

Радісно-сумне свято відзначили 25 травня школи України. Радісне тому, що закінчились уроки і попереду тепле літечко, пора канікул. А радісно-сумне тому, що тут зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім. А сумне тому, що випускники попрощались з рідною школою.

В цьому році в Трихатській школі відмовились від проведення «традиційного дзвоника», а провели це свято у вигляді шоу, зустрічі з казкою.

Випускний Трихати 2018

На подвір’ї школи зібрались учні, вчителі, батьки, гості. Розпочали свято ведучі Денис Артеменко та Тетяна Берсан. Запросили випускників на свято. Пролунав Гімн України. Директор школи С.Т. Кравченко привітала всіх присутніх зі святом, нагородила переможців олімпіад, конкурсів, відмінників навчання, юних спортсменів грамотами та дипломами: Дроботун Дарина, Чорна Світлана та Артеменко Данило (3 клас), Лапинський Юрій (4 клас), Веремєєнко Аліна (5 клас), Чайка Сергій (8 клас), Калін Андрій, Артеменко Денис та Бандурко Віталій (10 клас). Книжки спортсмена отримали Лихоша Денис (6 клас) та Гаман Владислав (11 клас). Привітала всіх і начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ольшанської селищної ради І.М. Єніна та нагородила педагогічних працівників, вихованці яких показали високі результати: Гловінську Л.М. та Нійзамову І.А. (учителів початкових класів), Лапинського В.І. (учителя фізичної культури), Задірного О.П. (учителя географії), Леонтьєву І.М. (учителя української мови), Кравченко С.Т. (учителя хімії).

Випускний Трихати 2018

А потім в гості завітала Фея (Валерія Бєлєнова), яка запросила всіх поринути у світ Дитинства: першокласники разом з Тетяною Бєлих виконали пісню «Дитинства не втрачай», читали вірші, танцювали хіп-хоп. І знову звучали пісні у виконанні вокального колективу «Веселка», виконувався запальний хіп-хоп у виконанні танцювальних колективів (керівник хореографічного гуртка Хмизенко К.І.).

Виступили випускники школи зі словами вдячності до першої вчительки, класного керівника, вручили квіти вчителям і разом з батьками виконали танець під пісню «Батьки мої», яку співала Тетяна Бєлих. Нікого не залишило байдужим це виконання.

А потім на майданчику знову з’явились казкові герої: Кощій Безсметрний (Артем Чечуй) та Баба Яга (Аліна Веремєєнко), які смішили всіх своїми витівками та гумором і, нарешті, дозолили дати останній дзвінок – особливий дзвінок, не схожий ні на один, який звучав у цьому навчальному році. Він, як рубіж, між дитинством і дорослим життям для одинадцятикласників, а для всіх інших – дзвінок на літні канікули.

Випускний Трихати 2018

На завершення святкового дійства всі учасники виконали пісню «Мир над Україною».
Бажаємо всім випускникам світлої дороги у майбутнє, а учням, батькам та вчителям теплого літа, гарного настрою та хорошого відпочинку.

Випускний Трихати 2018

Валентина Ярова,
директор Трихатського БК

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *