Серце, обігріте добром

До Міжнародного дня похилого віку та Дня Ветерана ми провели святкову зустріч – вогник для людей, вік яких можна назвати «золотим».

Зібралися у затишній залі будинку культури у теплій домашній обстановці, щоб поспілкуватися, згадати молодість, послухати та поспівати улюблені пісні, відпочити душею.

Дорогих гостей зустрічали з хлібом та любов’ю. Зі святом привітала всіх присутніх староста нашого села Тетяна Бесклуба. Хвилиною мовчання віддали шану світлій пам’яті тим, кого сьогодні вже немає серед нас. А далі вітання присутнім гостям звучали у вигляді номінацій, переможці яких отримували у подарунок дипломи та пісні у виконанні місцевого колективу «Пісенні барви». Дипломи отримали такі номінанти: «Онуки-правнуки», «Найстарший житель села», «Справжня господиня», «Золотий голос», «Неперевершений читець», «Чарівна майстриня» та інші, також привітали і тих, хто у цьому році відзначав ювілейні дні народження. Були і гумористичні номінації : «Ходок на довгі дистанції», «Найкращий байкар», «Місцева всезнайка». Гарного настрою та сміху завдавав вокальний колектив, який веселив всіх жартівливими піснями.
 Гадаємо, що теплими словами, позитивними емоціями та жартами нам вдалося зігріти серця людей поважного віку, допомогти знаходити в собі бажання до життя і спілкування один з одним. Адже вміння жити і вміння цінувати життя – це справжнє мистецтво, яким володіють наші літні люди.

День похилого віку 2018 у Трихатах
День похилого віку 2018 у Трихатах

Хочеться подякувати нашим спонсорам: Максиму Яровому, приватним підприємцям – Світлані Тітовій, Сергію Стебліну, Тетяні Макаровій, а також тим, хто допомагав у підготовці та проведенні свята: Олександру Задвірному, Тетяні Берсан, Денису Артеменку, Валентині Макаровій та колективу «Пісенні барви»

Нехай наші серця не черствіють ніколи.

В.Ярова, директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *