Село моє – окраса України

Свято села у Трихатах розпочалось весело та активно. Біля будинку культури зібралась дітвора на розваги. Батути, гірки, електро – машинки , солодка вата, попкорн. А потім всі ласували тортами, виготовленими майстринями – кондитерами Надією Яковлєвою та Валентиною Берсан.

У цей час в будинку культури бажаючі змогли переглянути ретро-світлини про історію села та переглядали відео – фільм “Трихати – найкраще місце на землі”.

Команда “Трихати”

А на шкільному стадіоні відбувся футбольний турнір . Чотири команди змагалися за перемогу.Перше місце посіла команда “ФК Трихати”. Друге – команда селища Ольшанського. А у боротьбі за третє місце між командами “Ветеран” і “Молодіжна” перемогла команда “Ветеран”. Переможці отримали кубки та сертифікати. Перша частина свята закінчилася. Всі залишились вдячні та щасливі. Продовження свята увечері біля річки

Святкування Дня села Трихати продовжилось на великій галявині біля річки.

На урочистості та веселощі завітали не лише жителі села, а й гості із навколишніх сіл та селища Ольшанського.

Всіх присутніх зі святом привітали селищний голова Тетяна Щербина, начальник Миколаївської ДПІ Олена Петровська, староста села Тетяна Бесклуба, директор Ольшанського БК Олена Побережець , а потім ведучі свята Антоніна Ковальчук та Денис Артеменко розпочали святкове дійство з побажаннями всім миру, міцного щастя, поваги та розуміння рідних і близьких.

На святі відзначали та вручали подарунки жителям села в найрізноманітніших номінаціях: «Захисник рідної землі», «Найстарший житель села», «Ювіляри», «Багатодітна родина», «Наймолодший житель села», «Найстарша подружня пара», «Наймолодша подружня пара», також вручали подарунки у номінаціях «Сільський умілець», «Вправна майстриня», «Взірцева господиня», «Неперевершений кондитер», «Наймолодша бабуся», «Зять зі стажем», «Невістка зі стажем», «Ветеран футболу», «Безвідмовний перевізник», «Футболісти любителі» , «Іменинник».

Аматори сцени: народний фольклорний колектив «Пісенні барви», учасники художньої самодіяльності Центрального клубу с. Ковалівка, народний ансамбль «Джерело», солісти та дуети Ольшанського БК, учасники вокально – інструментального ансамблю «ZU-NA-WI» продемонстрували неймовірний концерт.

На народному гулянні розваг вистачало для кожного : малеча гарно проводила час на галявині з дитячим аніматором, бажаючих пригощали трихатською юшкою. Випічка, раки, шашлики, козацькі розваги чекали на мешканців та гостей. Потім дискотека, фейерверки. Довго після півночі ще звучала музика на галявині біля річки.

Цікаве свято наповнило всіх духом єдності, радості і подарувало багато щасливих моментів для мешканців та гостей села Трихати.

Дякуємо всім та бажаємо громаді села і надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час підготовки та святкування Дня села.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *