Програма Tryhutty International Kite Festival 2018

Tryhutty Kite Fest 2018

19 ТРАВНЯ

11:00 – УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ФЕСТИВАЛЮ

Яскраве відкриття з використанням шоу номерів та виступами почесних гостей

11:30 – Фестиваль гумору «SMILE FEST»

Веселі сценки, мініатюри, stand up та гуморески від учасників фестивалю гумору подарують незабутні враження усім присутнім та зарядять сміхом учасників та гостей фестивалю. У фестивалі приймуть участь, як новачки так і відомі на всю країну учасники телешоу «РОЗСМІШИ КОМІКА ДІТИ»

13:30 – презентація сучасних позашляховиків від компанії «SKODA»

Tryhutty Kite Fest 2018

Представники компанії не тільки презентують нові позашляховики, але й лінійку відомого авто бренду, та нададуть можливість записатися на тест драйв.

13:45 – показові виступи від спортивних та бійцівських клубів

Впродовж всього дня будуть працювати спортивні майданчики з майстер-класами такі як: Work Out, Cross Fit та йога, а також на спеціальних майданчиках будуть проводитися уроки самооборони для дітей та дорослих.

14:00 – Відкриття спортивних змагань по запуску повітряних зміїв

Парад команд учасників фестивалю з різних областей України (Миколаїв, Вознесенськ, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Бердянськ, Рівне, Херсон, Скадовськ, Нікополь та інш.) та міжнародних учасників (Індія, Німеччина, Швейцарія, Італія, Бразилія, Польща, Туреччина, Болгарія, Нідерланди, Естонія). Слово іноземним представникам, місцевим представникам влади та організаторам.

14:20 – Початок змагань на спеціальних майданчиках

У небо піднімуться найбільші в світі повітряні змії та кращі повітряні змії з різних куточків України, за цим зможуть спостерігати не тільки експерти, а й шанувальники і гості фестивалю. Все дійство супроводжує професійний коментатор, пояснюючи правила та основні норми фестивальних змагань.

16:00 – Фестиваль талантів «МИРНЕ НЕБО» (перший день)

Під час польотів гігантських повітряних зміїв, на сцені виступатимуть кращі колективи з різних міст України у різних жанрах, таких як: хореографія, вокал, інструментальна музика, оригінальний жанр, театральне мистецтво та гумор.

19:00 – дует «Шури – Мури»

Нашумівший дует, який вже збирає повні зали та співає як авторські пісні, так і кавери на відомі хіти. Цей дует запалить серця та додасть романтики повітряним гігантам у небі.

19:40 – гурт «BadSisters»

Один з кращих рок гуртів, що співають здебільшого у стилі поп-рок. Бажані гості на багатьох сценах України. Солістка гурту – супер фіналістка телешоу «ГОЛОС КРАЇНИ» 2018 року.

20:30 – DJ JAM

Кращі DJ країни зіграють свої сети, які додадуть драйву та підготують публіку до неймовірного та унікального DJ ART SHOW

21:00 – DJ ART SHOW

Drevmcatcher (Голландія) презентує треки зі свого нового альбому «Маленький Принц». Ця презентація пройде у вигляді театру танцю, музики та сучасних ефектів. Треба відмітити, що DJ та композитор Drevmcatcher працює від відомого лейблу ARMADA MUSIC та співпрацює з Armin Van Buren. Під час шоу буде відзнята частина кліпу до нового альбому. Тож фестиваль матимуть змогу побачити закордоном, а шоу першими побачать учасники та гості фестивалю.

21:40 – Нічні запуски повітряних зміїв гігантів

Під живий сет Drevmcatcher (Голландія) світові зірки кайтингу запустять своїх гігантських зміїв, які засвітяться у небі і тим самим всі глядачі зможуть побачити унікальне нічне шоу.

22:00 – Фестиваль короткометражного «КІНО АТМОСФЕРА»

На великому екрані сцени, будуть запропоновані до перегляду кращі роботи учасників фестивалю, за які всі охочі гості фестивалю зможуть проголосувати завдяки онлайн голосуванню.

20 ТРАВНЯ

11:00 – ВІДКРИТТЯ ДРУГОГО ФЕСТИВАЛЬНОГО ДНЯ

Яскраві номери в українському стилі, слово організаторам та запуск повітряних зміїв.

11:45 – презентація сучасних позашляховиків від компанії «SKODA»

Представники компанії не тільки презентують нові позашляховики, але й лінійку відомого авто бренду, та наддадуть можливість записатися на тест драйв.

12:00 – Фестиваль талантів «МИРНЕ НЕБО» (другий день)

На фоні польотів гігантських повітряних зміїв на сцені виступатимуть кращі колективи з різних міст України у різних жанрах, таких як: хореографія, вокал, інструментальна музика, оригінальний жанр, театральне мистецтво та гумор.

15:00 – Змагання фіналістів по запуску повітряних зміїв

У небо піднімуться найбільші в світі повітряні змії та кращі повітряні змії з різних куточків України, за цим зможуть спостерігати не тільки експерти, а й шанувальники і гості фестивалю. Все дійство супроводжує професійний коментатор, пояснюючи правила та основні норми фестивальних змагань.

16:00 – показові виступи від спортивних та бійцівських клубів

Впродовж всього дня будуть працювати спортивні майданчики з майстер класами такі як: Work Out, Cross Fit та йога, а також на спеціальних майданчиках будуть проводитися уроки самооборони для дітей та дорослих.

16:30 – НАГОРОДЖЕННЯ

Проходить нагородження по номінаціям та напрямкам усіх учасників міжнародного фестивалю та фестивалі,в які проходили у рамках заходу. Між номінаціями та блоками нагородження виступають переможці фестивалю талантів «Мирне Небо».

18:00 – ВИСТУП СВІТЛАНИ ТАРАБОРОВОЇ

Зірка української естради, відома як композитор, автор та виконавиця своїх пісень. Грала головні ролі у відомих мюзиклах. Мільйони Українців та іноземців вже співають хіти відомої зірки Світлани Тарабарової. Для гостей фестивалю зіркова гостя підготувала найкращі свої хіти, а для учасників міжнародного фестивалю TRYHUTTY INTERNATIONAL KITE FESTIVAL 2018 свою нову пісню «МАНІФЕСТ».

19:00 – УРОЧИСТЕ ЗАКРИТТЯ ФЕСТИВАЛЮ

Фінальний вихід учасників та запуск повітряних кульок гігантів у небо.

 

ДОДАТКОВО:

Впродовж 19 та 20 травня постійно з 11:00 до 19:00 запрошують до себе:

Майстер-класи з виготовлення повітряних зміїв

учасникам запропонують опанувати технологію створення повітряного змія, допоможуть створити свого літуна власноруч і запустити його в небо

Майстер-клас з гончарства

Під наглядом професійного майстра Ви своїми руками зможете перетворити звичайний шматок глини на унікальний творчий виріб..

Майстер-клас з виготовлення піци (від ресторану «Viva Italia»)

Справжня італійська смачна традиція – це просто, після відвідування майстер-класу з виготовлення піци.

Майстер – класи від асоціації «Степні Вовки»

На майстер-класі по самообороні для дітей та дорослих можливо опанувати кілька цікавих прийомів, які допоможуть в потрібний момент себе захистити. На майстер класах також будуть проведені уроки та показові виступи роботи зі зброєю.

Майстер-класс з боді-дизайну і біо-тату

Надає можливість яскраво відзначити закінчення весни.

Спортивні майстер-класи

Ви можете поспілкуватися та спробувати себе у напрямках Work Out, Cross Fit, Йога та інших спортивних напрямках

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *