Посвята в першачки

25 жовтня у Трихатському ЗЗСО відбулося свято для учнів 1 класу «Посвята в першачки». Вже майже два місяці 6 хлопчиків та 7 дівчаток провчилися у школі. Зовсім нещодавно їх називали малюками, дошкільнятами, а тепер про них кажуть: «Це учні!» І щоб довести це, їм разом треба було пройти випробування. 

Учні прошли три станції. На станції «З книгою подружишся, розуму наберешся» разом з бібліотекарем Кондратьєвою В.П. діти відгадували загадки про казкових героїв. На наступній станції «Здоров’я – найдорожчий скарб» вони розповідали про режим дня учня та гарні звички. А на станції «Хто спортом займається, той сили набирається» на дітей чекали цікаві ігри: «Танцювальний марафон», «Збери портфель у школу», «Це моя кулька», «Парний танець». 

Після кожної пройденої станції та гри команда учнів отримувала конверти з підказкою . Зібравши всі конверти, вони дізналися назву головного помічника кожного першокласника – БУКВАР. 
Нагородою дітям стали медалі з почесним написом «Першокласник», котрі їм вручила класний керівник Нійзамова І.А., а батьки порадували малечу солодощами.

Випробування були різні: і важкі, і легкі, але маленькі учні разом усе подолали, бо вони ПЕРШОКЛАСНИКИ!

Литвин Анастасія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *