Підтримуємо наших захисників

Наші мужні земляки, незважаючи на складні обставини, гідно несуть службу, виявляючи справжній героїзм, сподіваються на нашу підтримку. Тому, коли пролунав заклик до небайдужих людей взяти участь у добрій справі, жителі нашого села створили ініціативну групу у складі Кондратьєва Ю.Д., Бандурка В.П., Ярової В.М., За декілька днів було зібрано 3 тис.грн. і на ці кошти було придбано все необхідне, що бійці просили: кухонний посуд, плівка, шкарпетки, продукти харчування і все це було передано волонтерській групі в Миколаєві, яка доставила ці речі в зону АТО бійцям 79-ї окремої аеромобільної бригади.

Далі акція продовжилась під девізом «Від дому до дому – допоможи армії». І знову наші  мешканці із розумінням поставились до односельців-активістів Артеменко О.О., Бесклубої Т.І., Кравченко С.Т., Ємець Л.П., Багнюк Т.І., Лапинського В.І., Кондратьєвої В.П., Кондратьєвої Л.М., Нійзамової О.О., які завітали до кожної оселі, і зробили посильний вклад у велику благодійну справу. Було зібрано коштів в сумі 3 тис. 800грн, продукти, речі першої необхідності. Зібрані кошти передано волонтерам, які займаються придбанням та доставкою речей і продуктів бійцям нашої армії, які відстоюють мир і незалежність зі зброєю в руках.

Велика подяка тим небайдужим людям, які не стоять осторонь цієї потрібної справи і закликаємо громаду нашого села взяти участь у такій важливій справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *