Перші “ластівки” над Трихатами

17-го травня відбулися традиційні запуски великих повітряних зміїв. Команда миколаївських “кайтфлайерів” “Kite Wings” в черговий раз підкорила небо над чолом Трихати і представила нечисленній публіці свій яскравий небесний “серпентарий”.

На жаль суворі вимоги карантину не дозволили зробити видовищну подію масовою. Поки що, це була демонстрація і відпрацювання польотів, свого роду генеральна репетиція майбутнього фестивалю повітряних зміїв, що вже став традиційним.

Крокодил, Жаба, Лялька-мотанка, Лелека, класичні корпусні і об’ємні конструкції виготовлені власними силами і засобами учасників миколаївського гуртка повітряних зміїв — розповіла його беззмінний керівник та експерт з “кайтінгу” Анна Компініец. Нам дуже важливо відчувати свою причетність до цієї яскравої події яка прославляє Миколаєвщину, примножувати свій внесок в розвиток українського екотуризму.

Погода сприяла успішним польотам. Цього разу дітям пощастило навіть покерувати пілотованими повітряними зміями. Підтримати польоти приїхали кілька учасників миколаївського “Театру Серця” з перформансом “Стихії природи — жіночі стихії”. Завзяті дами під керівництвом Анни-Наталії Кифорук продемонстрували оригінальний народний жанр “жартів-примовок”

Як організатор фестивалю “Tryhutty IKF” Анна Компанієць заздалегідь провела онлайн трансляцію на своїй сторінці в соцмережі, де попередила про неможливість великого скупчення людей. Численні шанувальники повітряних зміїв з нетерпінням чекають фестиваль, який перенесений на серпень 2020 року. Поки вони з радістю діляться своїми пам’ятними фото в соціальних мережах.

Змій “Коронавірус”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *