Одне небо – один мир!

Фестиваль повітряних зміїв у Трихатах 2017

Міжнародний фестиваль Tryhutty International Kite Festival 2017 біля села Трихати Миколаївського району Миколаївської області відбудеться 21 травня 2017 року з 10-00 до 19-00 в акваторії річки Південний Буг.

Вперше на півдні України у програмі фестивалю Futures International Capital Kite Festival of Ukraine буде представлено запуск різноманітних найяскравіших повітряних зміїв. Засновник асоціації Зверік Олексій Павлович разом з фахівцями міжнародного рівня з інших країн та професійними педагогами презентують майстер-клас створення макетів власноруч для кожного бажаючого долучитися до основ змеєнавтики.

На відкритому повітрі біля села Трихати розгорнеться феєричний фестиваль у колоритному національному стилі, а саме концертно-розважальна програма за участю зівкових груп та талановитих колективів співу та танцю, ігри, конкурси, ярмарок хенд-мейду та національної кухні, різнобарвні арт-об`єкти, тантамарески, запуск повітряних ліхтариків та багато іншого…

Культивування у свідомості людей принципів мирного життя на планеті, сімейних цінностей, толерантності, дружелюбності, згуртованості навколо спільної ідеї – це запорука розвитку громадського суспільства та зростання успішних поколінь.

Під час заходу буде оголошено переможців конкурсу найкращого аматорського повітряного змія Kites Wings 2017, зробленого своїми руками. Унікальні летючі створіння заслуговують на призи.

З більш детальнішою інформацією можна ознайомитися у групі соцмережі Facebook

Контактні особи:
Тетяна Безмощук – 0509864564
Анна Босякова – 0639477030

Злітаймо – бо ми вільні!

  • 19 Березня, 2017 o 21:51

    Прийду зі своїм змієм :)

    Відповісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *