Дихай вільно, моя Україно!

Під таким гаслом 24 серпня пройшло у с.Трихати святкове дійство, присвячене Дню Прапора України та Дню Незалежності.

В цей день у Трихатах відбулися футбольні змагання, більярдний турнір, караоке і, звичайно, святковий концерт.

Концертну програму розпочала ведуча Тетяна Берсан та колектив «Пісенні барви» піснею «Єднаймося, люба родино!». Хлібом-сіллю привітала всіх присутніх маленька трихатчанка Уляна Дзюба, прозвучав Гімн України, який виконували всі присутні в залі. Хвилиною мовчання вшанували патріотів української землі, які загинули на сході України під час АТО.

З 27 річницею Незалежності нашої держави всіх присутніх привітала староста нашого села Тетяна Бесклуба, яка розповіла про успіхи і перемоги мешканців села, про зміни та досягнення у житті нашої громади. Побажала всім миру, злагоди, добробуту та любові. 

А потім звучали пісні у виконанні колективів «Пісенні барви» та «Веселка». Віршами та піснями привітали і порадували всіх присутніх наймолодші учасники свята: дошкільнята та школярі. Гучними оплесками зустрічали солістів – учасників художньої самодіяльності Трихатського БК: Любов Колосовську, Тетяну Бєлих, наших маленьких зірочок гумору: Дар’ю Дроздову та Уляну Дзюбу. Чарівним було виконання танцю під українську пісню у  у автентичному стилі, який виконали учасники танцювального гуртка (керівник Кирило Хмизенко).

Протягом  всього концерту Олександр Задвірний демонстрував на великому екрані підбірки фото, відео про Україну, наш живописний край, наше чудове село, про щасливе дитинство та мирне небо.

На завершення свята Наталя Гаман прочитала вірш «Дихай вільно, моя Україно!», а колектив «Пісенні барви» разом з учасниками танцювального колективу виконав композицію «Щастя нам, українцям»

Жодного присутнього  в залі не залишила байдужими вся концертна програма, насичена патріотичним настроєм, любов’ю до рідного краю та його людей.

На завершення святкування Дня незалежності, пізно ввечері, у небо злетіло десяток небесних ліхтариків.

Хочеться подякувати всім, хто взяв участь у підготовці та проведенні свята: нашим футболістам, більярдистам, учасникам караоке, Денису Артеменку за музичний супровід, всім учасникам концерту. Особливо хочеться відзначити колектив «Пісенні барви», який вітав зі святами не лише трихатчан, а й своїми піснями радував жителів селища Ольшанського, виступив з концертною програмою на святі у кінно-спортивній школі та перед мешканцями с.Петрово-Солониха. Ми дякуємо їм за запрошення та теплий прийом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *