День пам’яті і надії

73 роки відділяє нас від буремних років, коли закінчилась Друга світова війна.

Цілий світ відзначає цей день – День Перемоги над фашистським нацизмом. І трихатчани відірвалися від своїх буденних клопотів і зібралися біля пам’ятного знаку воїнам-землякам, які навічно залишились молодими, визволяючи наш рідний край, щоб вшанувати їх пам’ять. І саме тим, хто поліг у горнилі боїв, хто кров’ю своєю скропив землю, тим, хто пройшов крізь бої, лихо, голод і холод, хто вижив у цій смертельній війні, тим, хто в наш нелегкий час захищає нашу країну, тим, хто чекав і чекає, ми присвятили наш захід.

Ведучі Тетяна Берсан та Денис Артеменко оголосили про початок мітингу. Зі святковим вітанням звернулись до односельців староста села Т. І. Бесклуба, депутат Ольшанської селищної ради С. Т. Кравченко та голова ветеранської ради.

9 Травня 2018 року

Зі словами шани і подяки до присутніх звернулися учні школи. Хвилина мовчання. Покладання квітів до пам’ятного знаку: першими кошики з квітами поклали учасники афганської війни та антитерористичної операції, потім всі учасники мітингу, а також біля пам’ятного знаку на переправі 1941 року Піски-Трихати.

Ведучі побажали всім миру, злагоди, добробуту, шани,любові і запросили всіх на святковий концерт до Будинку культури. Звучали пісні у виконанні колективу «Пісенні барви», дитячого ансамблю «Веселка», солістів Тетяни Бєлих та Любові Колосовської. Гучними оплесками зустрічали виступ наймолодших учасників концерту першокласників з піснею «Дитинство не втрачай», дуету Тетяни Бєлих та Єлизавети Швець.

9 Травня 2018 року

Протягом години всіх теплом зігрівали ніжні, мелодійні пісні про Перемогу козаків, матір, дитинство, кохання, а на завершення свята всі учасники виконали пісню «Мир над Україною».

9 Травня 2018 року

9 Травня 2018 року

9 Травня 2018 року

Нехай скоріше прийде на нашу рідну землю мир і спокій.

Валентина Ярова, директор Трихатського БК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *