Ярмарок у Трихатах

17 листопада до Дня працівників сільського господарства у нашому селі проводився ярмарок. Адже проведення цього дійства вже стало традицією.

Ще у давнину наш український народ, зібравши щедрий врожай, ішов ярмаркувати.

Ось і чимало жителів і гостей нашого села зібралися на сільський ярмарок у центрі села біля будинку культури.

Ярмарок в Трихатах

Розпочали свято ведучі Берсан Т. та Багнюк О., які вручили хліб на рушнику сільському голові Макарову О.В. Він привітав усіх зі святом.

Своїми піснями всіх присутніх розважав аматорський жіночий колектив «Пісенні барви». Веселив присутніх і Стецько (Жарких Лілія), яка також зіграла чоловічі ролі при виконанні пісень «Ой там на товчку, на базарі» та «Варенички».

Своїм гумором веселили жителів Макарова Ю., Гаман Н., а також Палажка з Параскою, дві куми (Кондратьєва А. та Григор’єва Ю.).


А який же ярмарок без циганів, які завітали на ярмарок, погадали, дещо вкрали ще й танець виконали (молодіжний танцювальний колектив «Світанок»).

На святі ведучі проводили різноманітні конкурси, на яких переможці отримували медалі «Найсильніший», «Найдужчий», «Вареник великий»

Але головне дійство, звичайно, відбулося там, де купували, продавали, торгувались. Тут можна було придбати різноманітні овочі, фрукти, консервацію, випічку, кімнатні квіти, живу птицю, вироби декоративно-прикладного мистецтва та багато іншого.


А потім всіх бажаючих пригощали варениками.


Хочеться подякувати всім учасникам цього прекрасного дійства за те, що не байдужі до народних звичаїв, традицій і приносять радість і позитивні емоції жителям села.

  • 2 Травня, 2014 o 06:21

    Які розумнички!

    Відповісти
  • 8 Січня, 2014 o 17:27

    Підтримую!

    Відповісти
  • 8 Січня, 2014 o 17:24

    Я дуже рада,що наше село живе,процвітає,що люди підтримують культуру та завзято приймають участь у різних святах,бажаю всім сили і наснаги для майбутніх свят!

    Відповісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *