Перший ігровий майданчик у селі!

Діти – наше майбутнє. Тому до Дня села, який трихатці вперше святкували 27 липня для дітей і було споруджено перший ігровий майданчик у нашому селі. Це те місце, де діти можуть проводити свій вільний час.

У спорудженні майданчика брали участь небайдужі. Організатором виступив Гаман Сергій, а його першими помічниками були його дружина Катерина, Мостовий Олександр Степанович, Цибко Андрій Артемович, Сімї Сітайла Євгена,Бєлих Сергія, Цибка Миколи, Макарова Олександра, Макарова Сергія, Карася Володимира, Бирсана Сергія, Мащенка Олександра.

Велика подяка Яковлєву Віталію, Цибку Павлу, Швецю Віталію, Прозапасу Володимиру, Лапинському Віктору, Буяну Володимиру, Наумовій Юлії, Полєвому Анатолію, Ожаровському Анатолію. А також нашій молоді : сестрам Кондратьєвим, Васильчук Оленї, Карасю Олександру, Биндус Софії, Кисельовій Олександрі, братам Корнійчукам, братам Лихошам, Намашку Вадиму, Бирсану Кості, Бирсан Насті та Ганні, Берсан Альоні та Тетяні.

Відкріття дітячого майданчика

 

Ми вдячні всім небайдужим за підтримку і допомогу (на спорудження ігрового майданчика мешканцями села було зібрано більше 800 грн.). Маємо Надію, що такі майданчики будуть створені і в інших мікрорайонах села. На відкритті дитячого майданчика зі словами привітання і вдячності учасникам його створення виступили сільський голова Макаров О.В., голова райдержадміністрації Григорєв С.М., перший заступник голови райдержадміністрації Бродецький О.О. Слова подяки від батьків висловила Макарова Ю.

Перерізати символічну стрічку запросили наших юних жителів села Гаман Анну та Короченка Олександра. А допомагали їм організатор спорудження майданчика Гаман С.С. та активний учасник Сітайло А.М.
Відкріття дітячого майданчика

Потім запросили дівчаток та хлопчиків випробувати знаряддя майданчика на міцність і поласуватись солодощами. В небо символічно злетіли різнокольорові китайські ліхтарики. А настоятель храму святого Георгія Побєдоносця отець Іоанн освятив майданчик. Нехай завжди на цьому майданчику лунає дитячий радісний сміх і сяють радісні обличчя наших діток.

Відкріття дітячого майданчика

Відкріття дітячого майданчика

Відкріття дітячого майданчика

Секретар сільської раді Бесклуба Т.I.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *