Золото на кубку світу у Фінляндії

Яровий Максим, Вуокатті 2022

з 7 по 18 грудня проводився паралімпійський зимовий чемпіонат світу у фінському Вуокатті Нагадуємо, що у Кубку світу, який проходив , взяли участь спортсмени з 21 країни світу.

У передостанній день змагань у командному спринті українські спортсмени здобули цілий комплект нагород. Серед переможців виборов собі місце Яровий Максим.

Загалом Україна на цьому кубку здобула 27 медалей, з яких 6 золотих, 8 срібних та 13 бронзових нагород.

З Днем Народження, моє рідне село!

Дорогі трихатчани! Сьогодні остання субота липня – це день, коли ми з вами святкуємо День нашого села. У цьому році ми мали відзначити 230 річницю з дня його заснування! Сумно і боляче навіть думати про ті причини, які завадили нашим планам, нашим мріям, нашим святам та нашому повсякденному життю. Але не зважаючи на це, я хочу привітати всіх зі святом!

Я бажаю всім нам величезної витримки і непохитної віри в нашу Перемогу! Бажаю щастя і благополуччя кожній родині, родинного затишку і тепла, не втрачати людяності, любові один до одного. Тільки згуртованість і взаємопідтримка наближатиме нас до перемоги.

Ще хочу подякувати нашим воїнам, які зараз захищають нашу країну. Ми всіх вас дуже любимо, чекаємо вашого повернення додому і віримо що це станеться якнайшвидше! Хлопці, ми пишаємося вами, ви в нас найкращі! Також світла і вічна пам’ять нашим героям, які віддали свої життя , захищаючи нашу Батьківщину! Ви назавжди залишитеся в нашій пам’яті.

А ще, всі, хто вимушено тимчасово виїхав із села. Де б ви зараз не були, ми чекаємо вас додому, в наші рідні Трихати, в наше прекрасне село над Бугом! Всім нам найшвидшої перемоги над ворогом і повернення до щасливого і мирного життя!

З Днем Народження, моє рідне село!

Бесклуба Тетяна Іванівна

Вічна пам’ять! Дзюба Павло Григорович.

Дзюба Павло Григорович

Ще одна страшна звістка прийшла до нашої громади! Під час виконання бойового завдання, в ході ведення бойових дій, виявивши стійкість і мужність, вірний військовій присязі, 26 квітня 2022 року, загинув наш односельчанин Дзюба Павло Григорович, 27.01.1977 року народження. Глибоко сумуємо і щиро співчуваємо рідним і близьким Павла Григоровича! Він залишиться в наших серцях скромним, добрим, роботящим, справжнім воїном і патріотом своєї Батьківщини! Вічна слава і вічна пам’ять Герою!

Вічна пам’ять! Карасьов В’ячеслав Євгенійович.

Карасьов В’ячеслав Євгенійович

Сьогодні трихатська громада отримала страшну звістку. 25 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання загинув наш земляк Карасьов В’ячеслав Євгенійович, 09.10.1988.

Глибоко сумуємо і щиро співчуваємо рідним та близьким В’ячеслава! Серце болить від розуміння того, що війна забирає молодих хлопців. Але пам’ять про них буде жити вічно!

Слава Україні! Слава Героям!

Вічна пам’ять! Ковальчук Віталій Олександрович.

Ковальчук Віталій Олександрович

18 березня 2022 року, ракета російського агресора влучила у казарму в якій ночували українські військові, серед яких перебував і наш односільчанин Ковальчук Віталій Олександрович.

Читати далі