Чемпіон з Трихат

Гей, ви хлопці-запорожці,
А де ж ваша сила?
Чи свою козацьку славу
Ви не розгубили?

   Ні, не розгубили козацької слави наші хлопці, серед них гордість нашої школи, випускник 2008 року Олександр Яковлєв, який займається бойовим мистецтвом – кікбоксингом.

    Всі бойові види спорту можна вважати бойовими мистецтвами, але найчастіше до них відносять японські й китайські рукопашні види. Деякі бойові мистецтва сповідують цілу філософію, об’єднуючи тіло й дух, а інші – це просто жорстокі рукопашні поєдинки. Саме до таких жорстоких видів відноситься кікбоксинг. Це суміш тайського боксу, карате і савати. Тут дозволяють будь-які удари. Ось цим видом бойових мистецтв і займається наш Сашко, і не просто займається, а виборює перші місця. Тричі він посідав І місце у відкритій першості м. Миколаєва, тричі – І місце у чемпіонаті м. Миколаєва у розділі семі-контакт серед юніорів. От-римав сертифікат учасника Всеукраїнського олімпійського уроку за підписом Президента Національного Олімпійського Комітету України Сергія Бубки.

    У квітні 2008 року він отримав диплом і медаль за III місце в чемпіонаті України з кікбоксингу і II місце в Чемпіонаті України серед юніорів.

Всього наш чемпіон має 9 медалей і отримав звання кандидата в майстри спорту.

Сашко, так тримати! Ми пишаємося тобою!
Будьмо, хлопці-запорожці
Завжди пам’ятати:
Хто безсилий, той безкрилий,
Тому не літати.
Яна ПІВОВАРОВА,
учениця 9 класу Трихатської ЗОШ І – III ступенів.

  • 11 Березня, 2010 o 17:53

    Молодец!

    Відповісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *