Гордість школи


    Вже відлунав останній дзвоник. Незважаючи на те, що настає весела пора — канікули, нам трохи сумно, бо нас покидають наші друзі, старші товариші, наші випускники. Особливо тяжко розлучатися з тими, хто виводить рейтинг нашої школи на високий рівень.
Однією з таких є Кравченко Марина, яка неодноразово брала участь в багатьох конкурсах і отримувала перемогу. Вона дійсний член Малої академії наук, де займалася протягом трьох років в напрямку «Лісництво» і стала переможцем обласного туру та учасником Всеукраїнського туру. Піднімає рейтинг школи за рахунок своїх гарних оцінок і участі у районних заходах. За високі досягнення у навчанні Ма¬рина отримала золоту медаль. І все це не просто так, адже не буває будинку без фундаменту. Лише впродовж багаторічної праці вона змогла досягти таких успіхів.
    Здається, тільки вчора школа зустрічала на своєму порозі маленьких несміливих пташенят, котрі боялися відірватися від батьківського крила. А тепер це змужнілі красені — орли і ніжні чарівні лебідки, котрі збираються відлетіти у вирій такого складного, тернистого дорослого життя. Хочеться побажати Марині і всім випускникам вступити до вищих навчальних закладів і дос¬тойно продовжувати там своє навчання. А школі — побільше таких учнів, як Марина Кравченко.

  • 5 Серпня, 2009 o 15:08

    Молодец! Раньше про таких говорили: комсомолка, спортсменка и, просто, хорошая девушка. Удачи, тебе, Марина!

    Відповісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *