Підхід-Комплексний

Стаття з Газети “Маяк” 1988 року

Трудова біографія радгоспу «Лазурний» розпочалась не так давно. У новоствореному господарстві і сьогодні, звичайно, не без проблем. Деякі з них у значній мірі вирішено вже зараз, інші потребують більш тривалого часу – така діалектика становлення.

Трихатська ферма 80-ті роки
Поліщук Лідія, Ратушна Катерина, Частнікова Любов, Красуля Катерина, Кузьменко Людмила, Яковчук Любов, Ковальчук Галина, Головащенко Алла

За основу у господарстві взяли комплексний підхід до розв’язання питань різних за характером. Помітно оновилось нинішнього року село Трихати, де за цей час було здано в експлуатацію вісімнадцять житлових будинків. Стабілізується трудовий колектив, кістяк якого становлять досвідчені у своїй справі люди. Про це свідчать і результати роботи.

Ретельно готувались хлібороби радгоспу до жнив-88. У числі перших серед господарств району вони виконали головну хліборобську заповідь перед державою.

Певних трудових здобутків домоглися і тваринники. Ще більше місяця тому бригада молочнотоварної ферми подолала двохтисячний рубіж по надоях молока від корови. У ці осінні дні трудівники ферми одержують понад 9 кілограмів молока від кожної корови, що майже на півтора кілограма більше, ніж на цей період торік.

М. Щербина. Газета “Маяк” №121(6960), 7 жовтня 1988

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *