Паралімпійський чемпіон з Трихат

Майже вісім років тому сталася страшна трагедія у родині Ярових, що мешкають у Трихатах. Син Максим ще підлітком зазнав тяжкої травми, після якої став інвалідом. Енергійний, непосидючий хлопець займався спортом, любив співати, гарно навчався в школі, але відтоді став прикутим до інвалідного візка. Але ця трагедія не стала для юнака приводом скласти руки. Сьогодні Максим прагне реалізувати себе повною мірою у суспільстві.

Яровий Максим

Хлопець іноді відпочивав у різноманітних центрах і санаторіях. Під час чергової поїздки його помітили тренери з інваспорту. І ось він почав займатись лижним спортом. Спочатку дома на лижних ролетах, потім поїздки в Карпати, Євпаторію, Чернігів, де тренувався разом зі паралімпійською збірною України. Потім поїздка до Фінляндії та Норвегії.

І ось перші результати: у січні 2012 року у Карпатах (Сянки Львівської області) пройшов чемпіонат України з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Тут Максим став чемпіоном України, майстром спорту з біатлону та лижних гонок, отримав дипломи від національного комітету спорту інвалідів України, дві золоті і дві бронзові медалі за перші і треті місця. І це тільки початок. Попереду ще багато перемог, тому, що Максим вірить у себе.

  • 1 Травня, 2014 o 15:24

    Молодец Максим!

    Відповісти
  • 1 Жовтня, 2012 o 21:49

    Захоплююсь твоєю силою волі! Ставлю тебе у приклад своїм учням. Люби життя, і воно принесе тобі нові перемоги. Ми віримо в тебе!

    Відповісти
  • 5 Липня, 2012 o 05:44

    Так держать! Ты умница! Удачи тебе! Все победы будут твои!

    Відповісти
  • 10 Травня, 2012 o 21:54

    максим,ты молодец!здоровья тебе и побед!всегда буду держать за тебя кулачки!удачи!

    Відповісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *