З днем села Трихати!

Сьогодні, в останню суботу липня, у день коли ми відзначаємо День села Трихати, хочемо привітати всіх з нашим святом! Зазвичай, ми відзначали його з дитячими розвагами, спортивними змаганнями, з піснями і танцями.

Але війна внесла в наше життя свої правила і зараз свято затьмарене сумними подіями і має гіркий присмак. Багато хто з нас із завмиранням серця чекає звісток від рідних і близьких, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення і дії на довгоочікувану перемогу.

З великим сумом і скорботою ми згадуємо своїх синів, наших односельчан, які віддали свої життя за Україну, пішовши захищати її за першим покликом, залишивши свої сім’ї, домівки, рідне село. Ми схиляємо перед вами голови і пам’ятаємо вас, наші славні і мужні Ковальчук Віталій, Карасьов В’ячеслав, Дзюба Павло! Пам’ять про вас буде завжди в наших серцях!

Хочемо подякувати кожному, хто сьогодні боронить нашу Батьківщину на передовій, нехай Господь оберігає вас, а наша віра і любов надає вам сили і наснаги! Подякувати тим, хто наближає нашу перемогу на різних фронтах. Подякувати тим, хто допомагає у потрібну хвилину, долучаючись до збору коштів, продуктів, до виготовлення окопних свічок, до приготування їжі і т.і. Так всі разом ми здолаємо труднощі і дочекаємося омріяної Перемоги.

17 місяців війни! Війни, яка зачепила кожного, зруйнувала людські життя, плани, надії. Але, не зважаючи на всі труднощі, ми з вами продовжуємо працювати, навчатися і просто жити! Ми обов’язково дочекаємося того часу, коли перестанемо здригатися від вибухів і повітряних тривог, коли наші діти спокійно будуть знову ходити до школи, садочку, коли по нашому відбудованому мосту знов поїдуть потяги, а наші воїни всі повернуться додому, у свої сім’ї.

Від щирого серця бажаємо, щоб у кожного здійснилася найзаповітніша мрія, щоб у кожну родину повернувся чоловік, батько, син і кожна сім’я жила в мирі, спокої і благополуччі!

Бажаємо всім нам не втрачати надію, не опускати рук, а жити, об’єднавшись, з вірою в те, що ми обов’язково переможемо і будемо жити в незалежній Україні і нашому чудовому процвітаючому селі Трихати!

З днем народження, наше рідне село!

Староста села, Бесклуба Тетяна Іванівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *